GÜLŞEN ft MURAT BOZ – İLTİMAS 2014

Radyo Şirin

GÜLŞEN ft MURAT BOZ - İLTİMAS 2014

GÜLŞEN ft MURAT BOZ - İLTİMAS 2014

Gülşen ve Murat Boz’dan yaza damgasını vuracak bir şarkı geldi. Genç kızların rüyalarını süsleyen Murat Boz ile seksi şarkıcı Gülşen, ‘İltimas’ adlı single projelerinin klibinde beğeni topladılar. Murat Boz Gülşen Iltimas hemen izle. Klibi ilk kez bugün yayınlanan İltimas yaz boyunca dillerden düşmeyecek gibi. Gülşen Murat Boz düeti “Iltimas” müzikseverlerle buluşur buluşmaz çok beğenildi. İltimas Murat Boz. Gülşen Murat Boz İltimas klip izle. İltimas klibi aksam.com.tr’de

Gülşen ve Murat Boz’un beklenen şarkıları ve klipleri sonunda geldi. Ozan Çolakoğlu Prodüksiyon etiketiyle piyasaya çıkan İltimas isimli single yaza damgasını vuracak. Murat Boz ile Gülşen, ‘İltimas’ adlı single projelerinin klibiyle sevenleriyle buluşmuş oldu. Murat Boz Gülşen Iltimas klibini aksam.com.tr’den izleyebilirsiniz.

KLİBİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

http://www.milliyet.com.tr/murat-boz-gulseniltimas-izle-teknoloji-1868535/

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Gülşen ve Murat Boz’un düeti “İltimas”ın sözleri ve müziği Gülşen’e, düzenlemesi ise son zamanlarda düzenlediği şarkılarla adından sıkça söz ettiren başarılı müzik adamı Ozan Çolakoğlu’na ait.

Gülşen ve Murat Boz’un düet yaptığı “İltimas” şarkısının video klibi Emre Ünal ve Ali Ata Akel imzasını taşıyor. Tüm zamanların en iyi düeti olarak işaret edilen İltimas projesinin fotoğraflarında Gülşen ve Murat Boz ilk defa bu kadar cesur ve ihtiraslı olarak sevenlerinin karşısına çıktılar.

Gülşen ve Murat Boz İltimas şarkısı ve İltimas klibiyle önümüzdeki günlerde de çok konuşulacaklar. Bugün Ozan Çolakoğlu Prodüksiyon etiketiyle piyasaya çıkacak single’ın kartonet fotoğrafları da geçtiğimiz günlerde çekilmişti. Moda fotoğrafçısı Emre Ünal’ın objektifinin karşısına geçen Gülşen ve Murat Boz, birbirinden iddialı pozlar vermişti.

İLTİMAS ŞARKI SÖZLERİ

İçimi deliyor hasret çok acıtıyor
Söyle yapmasın
Bir de gülüyor içinden
Kendini bana vurdurtmasın

Bir bilsem sen de kızıyor musun?
Yoksa gezindin mi kalpten kalbe?
Sorgularım seni yanıltmasın
Sana iltimas bitmez bende

Yak, söndür…
Sormam maksadın ne?
Sağ olsun canın
Durmam üzerinde

Yak, söndür…
Sormam maksadın ne?
Son bulsun hayat
Bela gözlerinde